По-голямата част от квалификациите за Мейджъра по CS:GO в Париж

...
По-голямата част от квалификациите за Мейджъра по CS:GO в Париж
Коментари Харесай

500 среща Heroic в първата си среща от квалификациите за Мейджъра, утре стартира европейски RMR №2

По-голямата част от квалификациите за Мейджъра по CS:GO в Париж към този момент са на изчерпване. Видяхме всевъзможни изненади, като някои тимове изникнаха от дъното, а други пропаднаха.

След като се случиха какви ли не изненади - отпадането на международния първенец Virtus.Pro и неуспеха на FaZe Clan, който докара гранда до елиминациите в края на седмицата, към този момент е време да започва и втория RMR за Европа.
 От шампионската тилта до дъното, MOUZ изхвърли Virtus.Pro от борбата за Мейджър От шампионската тилта до дъното, MOUZ изхвърли Virtus.Pro от борбата за Мейджър
В нея присъединяване ще вземе и българският тим на 500 Esports, който преди време съумя да се класира за значимото състезание. Утре Николай " niki1 " Панталеев и компания излизат от 11:00 часа против мощния датски Heroic. Биткта ще е първа за двата тима и е доста значимо по какъв начин ще стартират своето присъединяване на мачовете в Копенхаген.

Ето всички отбори, които ще вземат участие в европейски RMR №2: G2, Heroic, Cloud9, Vitality, ENCE, Astralis, FORZE, Spirit, BIG, Eternal Fire, Ninjas in Pyjamas, 9INE, Monte, Aurora, 500 Esports, iNation

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР