По-голямата част от делегацията на Конгреса на Айова не участва

...
По-голямата част от делегацията на Конгреса на Айова не участва
Коментари Харесай

Един конгресмен от Републиканската партия преценява одобрението на президента, докато други остават неутрални

По-голямата част от делегацията на Конгреса на Айова не взе участие в първичните избори за президент на Републиканската партия, само че конгресменът Ранди Феенстра интервюира претенденти този уикенд, до момента в който преценя утвърждението в надпреварата.

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис, някогашният дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли, предприемачът Вивек Рамасвами и пасторът Райън Бинкли ще участват на събитие в региона на Феенстра в събота, където конгресменът и брачната половинка му ще интервюират претендентите и техните съпрузи.

Feenstra означи, че ще беседват с Хейли и двете й дъщери, защото брачният партньор й сега е ситуиран в Националната армия на армията на Южна Каролина. Конгресменът също сподели, че някогашният президент Доналд Тръмп е бил поканен на събитието този уикенд, само че той е отказал да участва.

„ За мен става дума за това кой може да управлява страна, кой има мощна външна политика, “ Феенстра сподели за NBC News в малко изявление отвън залата във вторник...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР