По-големият брат на Мадона, Антъни Чиконе, почина на 66-годишна възраст.

...
По-големият брат на Мадона, Антъни Чиконе, почина на 66-годишна възраст.
Коментари Харесай

Почина братът на Мадона


По-големият брат на Мадона, Антъни Чиконе, умря на 66-годишна възраст . Джо Хенри, който е женен за сестрата на Мадона - Мелани Чиконе, отдаде респект в прочувствен пост в обществените медии, заяви английската преса.

Мадона още не е коментирала трагичната новина в медиите.

В годините медиите неведнъж съобщаваха, че Антъни е имал съществени проблеми с алкохола, даже в част от времето е бил и скитник .

Според източници на сп. " People ", Мадона и нейното семейство са имали комплицирани връзки с Антъни поради пороците му.

 „ Всички те бяха до него и макар че беше отчуждена, Мадона го поддържаше по всевъзможен метод , когато той беше подготвен да одобри помощта й “, споделя непосредствен до семейството Чиконе.

„ Членове на фамилията, в това число Мадона, го посещаваха, до момента в който беше в рехабилитационния му център, защото той отхвърли през последните няколко месеца да се лекува " , разкрива още източникът.

Мадона е израснала в Мичиган, където се счита, че е умря брат й, оповестява Page Six.  През 2011 година Антъни показа в изявление, че е безприютен на улицата и живее под мост в Мичиган.

Братът на Мадона Кристофър по-късно удостовери, че Антъни се е „ завърнал вкъщи и се възвръща “ след известно време в център за лекуване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР