По думите й нужно е да бъдат насочени средства от

...
По думите й нужно е да бъдат насочени средства от
Коментари Харесай

ЕК ни скастри. Трябвало подобрение на границата с Турция frognews.bg

По думите й нужно е да бъдат ориентирани средства от Европейски Съюз, с които да бъде усъвършенствано положението на границите като тази с южната ни съседка би трябвало да бъде изведена като приоритет. 

 

По време на вчерашното съвещание на вътрешните министри в границите на Европейски Съюз въпросът с ограничението на незаконната миграция бе разискван, само че предлагането на австрийския канцлер Карл Нехамер да се финансира спомагателното създаване на оградата сред България и Турция бе отхвърлено. 

 

В писмото на фон дер Лайен са изброени общо 15 ограничения, които да доведат до по-поносимо състояние с притока от мигранти. Сред тези ограничения са повишение на напъните за връщане на нелегално пристигналите в Европейски Съюз, регистрирането на всеки един от тях, разселването им на доброволна основа, договаряния със страните, откъдето те са пристигнали, пишат от Българската национална телевизия. 

Председателят на Европейска комисия предлага страните от Европейски Съюз взаимно да признават решенията за връщане на мигрантите, които нямат съображение да останат в Европа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР