По думите на Асен Василев единствените честни избори са се

...
По думите на Асен Василев единствените честни избори са се
Коментари Харесай

Мижав интерес и викове „Стига сте лъгали“ по време на срещата-разговор на ПП в Пловдив

По думите на Асен Василев единствените почтени избори са се провели, когато Бойко Рашков е бил министър

Не чакам на идващите избори да можем да взаимодействаме с ГЕРБ, в случай че там не стане извънредно трагична смяна, която действително да разреши да се случат промените в страната. Подкрепата е изчерпана, съобщи в Пловдив съпредседателят на Политическа партия Асен Василев. Той, Кирил Петков и Николай Денков организираха открит диалог с Никола Минчев и поддръжници на партията в Римския стадион в града. Събитието не се радва на необикновен интерес, демонстрират фрагментите, които се виждат по време на живото лъчение на страницата на Политическа партия. 

„ В момента, в който промените трябваше да станат същински, ГЕРБ отхвърлиха да подпишат съглашение, че нещо такова ще се случи, камо ли да поддържат такова нещо “, акцентира съпредседателят на Политическа партия.

„ Става въпрос за това да има почтени състезания на всички места, съдът да работи и хората да му имат вяра, прокуратурата, Държавната организация „ Национална сигурност “ (ДАНС), Министерство на вътрешните работи и службите да не се употребяват като бухалки, да имаме почтени избори, каквито имахме единствено по времето, когато Бойко Рашков беше министър “, разяснява Василев.

„ Целият звук, който се подвига, се подвига, с цел да не помнят хората какво се случваше. Да кажат: „ хубаво, построихте къща, само че прозорецът е крив “. Но преди този момент бяхме на палатка на гола поляна “, изясни обстановката Василев. 

„ Всички нелепости, които в идващите два месеца ще ни изясняват за снимане на куче с пачки: хубаво, снимано куче с пачки, видяхме фотоси и на Бойко с пачки. Може би трябваше да има и куче “, добави той.

„ Това, което побърква Движение за права и свободи и ГЕРБ, е, че парите са записани в бюджета, не зависят от това дали си дисциплиниран, или не. Приети са в бюджета, всеки кмет ги получава по право, както е с пенсиите, а не по нечие снизхождение “, сподели още Асен Василев.

„ Истината е, че армията толкоз пари не е виждала от Байтошово време. Трябва да си имаме нашата армия, да е готова, да имаме системите, да имаме радарите, да имаме доктрината по какъв начин да се отбраняваме, тъй като и това нямаме сега. Започваме от 1970 година с камиони, които не работят. В последните 15 години там не е вложено. За една-две години няма по какъв начин да се навакса, това се случва за десетилетия, само че отнякъде би трябвало да стартираме “, сподели още съпредседателят на Политическа партия.

Докато Василев говореше, от публиката започнаха да се чуват крясъци: „ Стига сте лъгали, Кокорчо “, пишпе БЛИЦ.

„ О, ти си си не запомнил расото. С различен костюм си. Всякакви такива идват “, възкликна съпредседателят на Политическа партия. „ Третият мост на Дунав към този момент е контрактуван с европейско финансиране. Четвъртият за Силистра се договаря “, добави той.

„ Пари има, в случай че не се краде “, заключи Василев и дефинира финансовото положение на България като положително.

Кирил Петков напомни някои от най-големите кавги, които са белязали държавните управления, в които е взела участие Политическа партия. Той се опита да оправдае скандалните изказвания, че до момента в който беше министър председател държавното управление му е получавало „ пици с кристали “ в Министерски съвет, до момента в който заседава до късно.

„ Вечер си тръгвахме късно и единственото, което ядяхме, бяха тези пици. Защото работехме до 1 часа през нощта “, оправда се Петков.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР