По думите му суровата реалност на политиката е много цинична,

...
По думите му суровата реалност на политиката е много цинична,
Коментари Харесай

Политологът П. Чолаков: На изборите ще бъдат наказани тези, които развалиха коалицията

По думите му суровата действителност на политиката е доста цинична, има доста пазарлъци и битка за власт. " При Има Такъв Народ огромният проблем е, че при тях няма приблизително състояние. От най-малкото нещо скачат и са подготвени да скапват всичко. Трябваше да разясняват този запис, показан от " Възраждане " на ГЕРБ. Малко махленска история. От Има Такъв Народ трябваше да реагират може би по-остро и да кажат, че не са съгласни с думите на Христо Иванов ", сподели още той пред Българска национална телевизия.

" Понеже паднаха тежки обвинявания върху Демократична България поради прословутия им диалог в парламентарната група. Бяхме в консенсус, че шансът да се образува кабинет с трети мандат, бе най-малък. Дали записът е трансформирал нещо, аз съм по-скоро песимистичен. Самият Иванов споделя, че ще има предварителни парламентарни избори и даже дава дата 16 октомври ", сподели той. " Бухалка става диалект. Христо Иванов говореше за този етикет, че Тошко Йорданов го е изразил... Интересното при този диалог е, че той няма нищо скандално, като си част от накаква кухня. За някои наподобява скандално това, че публиката е чула един диалог в кухнята ", посочи Ганев.

И добави, че в четворната коалиция има една сплотяваща линия и доста линии, които ги разединяват. Сплотяващата линия е ГЕРБ, Движение за права и свободи, корупция и така нататък Всичко е за да се поддържа линията, даваща легитимност групата да съществува.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР