По-добре да не коментирам глупостите, които се говорят от различни

...
Денков: Няма да коментирам глупости, Борисов няма аргументи

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Денков: Няма да коментирам глупости, Борисов няма аргументи

По-добре да не разясня нелепостите, които се приказват от разнообразни места. Съжалявам, че господни Борисов се включи в групата на тези, които нямат причини. Двете страни са показали документи, предстоят договаряния, моето предпочитание беше договарянията да се проведат преди 6 март, само че това не се случи. Това съобщи министър председателят в оставка Николай Денков.

Навсякъде администрацията мощно е забавила работата си. Спряха дейностите с назначението на хората в регулаторите и КПКОНПИ. Така че всевъзможни упреци нямат отношение към нашето предпочитание тези процеси да се ускорят. Не можем да чакаме повече с толкоз значими неща, като смяната в правосъдната система, антикорупционната комисия. Очакванията на хората са да има правдивост, уточни Денков.

Не одобрявам никакви упреци в това отношение, гледаме всички да се седне на масата на договарянията на следващия ден, както беше оповестено, добави Денков.

Винаги сме казвали, че в действителност желаеме ротацията да се случи и да проведем договаряния.

Тези внушения, че някой е желал избори от наша страна, са безусловно неоснователни, сподели още Денков.

По-добре да не разясня нелепостите, които се приказват от разнообразни места, скърбя, че господни Борисов се включи в групата на тези, които нямат причини, изясни още Денков.

 

Източник – БГНЕС

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР