По ЧНД 442/23 г. искането е за изменение в по-лека

...
По ЧНД 442/23 г. искането е за изменение в по-лека
Коментари Харесай

Убиецът на Валери Пелтешки поика по-лека мярка, съдът във Враца го отряза

По ЧНД 442/23 година настояването е за изменение в по-лека на взетата във връзка с Т. Г. мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Той е притеглен в качеството на обвинен от Окръжна прокуратура – Враца за това, че на 26 юли 2022 година за времето от към 8 часа до почти 10.20 часа в землището на Мизия, в местността " Долно Ливаде ", съзнателно е умъртвил В. П. от същия град, и убийството е осъществено по изключително непосилен метод за убития и с особена свирепост.





Днес съдът остави без почитание настояването за изменение на взетата във връзка с Т. Г. най-тежка мярка за неотклонение „ задържане под стража “ и я удостовери. Съдът, като съобрази направените претенции и доводите на участниците по делото, както и след преценка на цялостния доказателствен материал, събран по делото към този миг, откри настояването за безпричинно. Според съда не са настъпили условия, които да постановат изменението на взетата в началото мярка за неотклонение „ задържане под стража “ в по-лека. 
Определението на Врачанския областен съд не е дефинитивно, а предстои на обжалване и протестиране пред Софийския апелативен съд в тридневен период.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР