По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен

...
По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен
Коментари Харесай

Африканската жега продължава: Обявиха жълт и оранжев код за опасно високи температури

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са от 29° до 31°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

 

В планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър със северна съставния елемент. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 27°, на 2000 метра - към 21°.

 

До края на седмицата времето ще се задържи най-вече слънчево и доста горещо. Ще бъде съвсем безшумно или със напълно слаб вятър с променлива посока. Максималните температури през множеството дни в по-голямата част от страната ще са сред 34° и 39°, само че към края на седмицата на обособени места ще надвишават 40°.

 

Ще има и краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни в четвъртък над Северна България и планините, където на обособени места ще превали и прегърми.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР