По Черноморието около и след обяд ще има временни увеличения

...
По Черноморието около и след обяд ще има временни увеличения
Коментари Харесай

До 32 градуса днес, ще остане ветровито frognews.bg

По Черноморието към и след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над северното крайбрежие и на обособени места там ще превали. Ще остане прохладно с краткотрайно мощен северозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от изток и ще отслабва. Максималните температури ще бъдат от 27° до 31°, температурата на морската вода е 26°-27°, а вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Слънчево ще бъде сутринта и в планините. Около и след обяд и там ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър. Температурите ще се намалят и оптималната на височина 1200 метра ще бъде към 22°, на 2000 метра - към 16°.

През идващите дни времето ще е най-вече слънчево, с възможност за излолирани краткотрайни превалявания в следобедните часове. Вятърът ще отслабне и оптималните температури в по-голямата част от страната ще са сред 28° и 33°. В петък вероятността за валежи и гръмотевици се покачва, прецизира Българска национална телевизия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР