По 1000 лв. ще бъдат дадени на всички медици. Премиерът

...
По 1000 лв. ще бъдат дадени на всички медици. Премиерът
Коментари Харесай

Борисов обяви: По 1000 лева върху заплатата на всички медицински лица, които се борят с кризата

По 1000 лева ще бъдат дадени на всички медици. Премиерът Бойко Борисов разгласи това след срещата в президентството - парите ще са за всички медицински лица, работещи на рисковия терен за битка с ковид.

" Много деликатно би трябвало да следим запаса на страната. Трябва да мислим за заплатите на медиците, на военните, за пенсиите ", означи той и добави, че от рецесия никой не е излязъл богат. " Нито една страна не е предложила съответна мярка, тъй като не се знае за какъв брой време ще се оправим. Затова всеки лев го пресмятаме, с цел да можем да защитим страната за по-дълъг интервал. Затова на тези, които непрестанно викат: Дайте, им споделям - страната се цялостни от налози ", съобщи министър председателят и сподели, че през обществения фонд безработните могат да разчитат на помощ, защото евентуално ще има банкрути.

Борисов благодари на президента и съобщи, че с обща взаимност би трябвало да излезем от рецесията, съобщи Пик.

 

PETEL.BG приканва жителите към успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР