„ПМБ Индъстрис“ ООД направи ново дарение на МБАЛ-Пазарджик на стойност

...
„ПМБ Индъстрис“ ООД направи ново дарение на МБАЛ-Пазарджик на стойност
Коментари Харесай

„ПМБ Индъстрис“ ООД направи голямо дарение на МБАЛ-Пазарджик

„ ПМБ Индъстрис “ ООД направи ново подаяние на МБАЛ-Пазарджик на стойност близо 9 хиляди лв.. По волята на донора със сумата от 8970лв. бяха закупени медицински апарати за две отделения. Кардиологично поделение получи съвременен шестканален ЕКГ уред, а Отделението по нервни заболявания към този момент разполага с 4 нови пациентни монитора. Това е второто подаяние, което компанията прави на болничното заведение. „ ПМБ Индъстрис “ ООД бяха първите донори, които след началото на коронавирус пандемията през месец март 2020г., подариха сумата от 10 000 лева на МБАЛ Пазарджик и ЦСМП Пазарджик, с които бяха закупени персонални защитни средства за медиците на първа линия.



„ Нашата компания постоянно е била публично ангажирана по тази причина за следващ път взехме решение да създадем подаяние на регионалната болница в Пазарджик. За Коледно-новогодишните празници за нас е традиция да оказваме помощ на нуждаещите се и да отделяме средства за благотворителни начинания “, съобщи шефът на компанията Петър Бончев.



Ръководството на МБАЛ-Пазарджик изрича най-сърдечни благодарности за полученото подаяние от компания „ ПМБ Индъстрис “ ООД.



“Здравната система продължава да работи в извънредно сложни времена. Диагностиката и вярното лекуване са доста значими за болните. Благодарим Ви за дарената съвременна инсталация. Благодарим Ви, че за повторно вършиме огромно подаяние за болничното заведение и подпомагате работата на нашите медици. Всяка помощ за нас е от извънредно огромно значение. Благодарим за този жест на доброта и съпричастност “, написа изпълнителният шеф на МБАЛ-Пазарджик доктор Красимир Темнилов в благодарственото си писмо до шефа на „ ПМБ Индъстрис “ ООД Петър Бончев.





Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР