Плюс - сайз моделката Мег Голдбургер не позволява на хейтърите

...
Плюс - сайз моделката Мег Голдбургер не позволява на хейтърите
Коментари Харесай

Наричаха я "Мис Пиги", сега напук побеждава в конкурси за красота СНИМКИ 18+

Плюс - сайз моделката Мег Голдбургер не разрешава на злобарите да й скапват настроението. Тя демонстрира обилните си форми без терзание на състезания за хубост и подписва контракти с фешън организации.

Когато била дете, Мег криело тялото си в облекла, необятни като чували, а съучениците й, с присъщата за децата свирепост, я наричали "Мис Пиги ".

Но тя не се пречупила от оскърбленията и в този момент, трупайки убеденост в това по какъв начин наподобява, натрива носа на всички, които са я обиждали.



"Когато бях по-млада, се притеснявах доста от тялото си. Едно момче един път ми сподели - семейството ти е като бургер, ти самата приличаш на затлъстял бургер. Тогава бях едвам на 13 години и плаках поради това няколко дни, увереността ми просто се изпари ", спомня си 21-годишната моделка.

През годините Мег пробва да скрие тялото си под облеклата, само че през 2015 година рискува и се записва на курс, който да й помогне да стане по-уверена в себе си. Там се сприятелява с инструктор плюс - сайз, която е и участничка в състезания за хубост, оповестява The Daily Star.

"Винаги бях "голямото " момиче в която и да е компания, само че всичко се промени, когато започнах да вземам участие в състезания за хубост. Дори заех четвърто място на национално равнище ", споделя Мег.



Когато съдиите оценили хубостта й, Мег почнала последователно да приема тялото си и да придобива убеденост в себе си.

Сега тя работи с доста онлайн магазини, измежду които и ASOS.

Мег се надява, че работата й ще покаже на останалите девойки и дами, че формите им са прелестни, без значение какви са те.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР