Плувецът - Петър Мицин, възпитаник на треньора на Плувен клуб

...
Плувецът - Петър Мицин, възпитаник на треньора на Плувен клуб
Коментари Харесай

Гордост! Сандански посрещна шампиона Петър Мицин и треньора Николай Вакареев!

Плувецът - Петър Мицин, ученик на треньора на Плувен клуб „ Вихрен “ – Николай Вакареев реализира исторически триумф, с който се гордее цялостен Сандански и цяла България.

Младата вяра в плуването избра санданската школа за своята подготовка и завоюва европейската купа в дисциплината 400 метра свободен жанр, и реализира нов международен връх за юноши, който не е подобряван от 2014 година Мицин завърши еврошампионата за юноши и девойки в Белград с три трофеи на 200, 400 и 800 метра свободен жанр. Днес цялостен Сандански чества! Петър Мицин и неговият треньор – Николай Вакареев бяха посрещнати от кмета на община Сандански – Атанас Стоянов, който поздрави първенеца и треньора за напъните и триумфите, с които се гордее цялостен Сандански и България!

Посрещане на Мицин бе проведено и от целия клуб и Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в Сандански, които с неспокойствие чакаха завръщането на звездния тандем Мицин – Вакареев! Още един път, поздравления! Гордеем се с вас! Пожелаваме ви нови върхове и мотиви за горделивост!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР