Плувецът Антъни Иванов продължава със скандални разкирития около своето наказание

...
Плувецът Антъни Иванов продължава със скандални разкирития около своето наказание
Коментари Харесай

Антъни Иванов със скандални разкрития, БОК с нов гаф

Плувецът Антъни Иванов продължава със скандални разкирития към своето наказване за допинг. " Ако се раздумвам, ще вляза в пандиза, само че и други хора ще влязат ", това съобщи той пред публицисти преди стартовете от Държавното състезание на басейн " Диана ".Иванов бе осъден за 2 години поради разминаване в местонахождението за неочаквани допинг инспекции в 3 случая. Юридическият му консултант Георги Градев апелира решението на дисциплинарната комисия на БОК в Спортния трибунал в Лозана. Делото мина преди десетина дни.

В сряда от БОК оповестиха, че наказването влиза в действие и дефинитивно. Оказа се обаче, че не е по този начин и Антъни плува на държавното. Националната антидопингова организация обори БОК и сподели на всички за следващия гаф на ръководената от Стефка Костадинова организация. Просто от организацията към момента не са вписали дефинитивно наказване за Иванов, а единствено тя има право да стопира спортни права.

  " Ако бъда осъден до септември месец 2024 година, октомври месец същата година ще паднат всички върхове на дисциплините, в които плавам. Те натискат да ме санкционират тъй като устата ми е доста огромна, споделям истината в очите на хората и това не им харесва. Ако си отворя устата за каквото би трябвало, ще вляза в пандиза. Но и те ще влязат там ", безапелационен бе търновецът.

Той изясни и за какво се е стигнало до това да не е открит от допинг ченгета. Иванов призна, че първия път в действителност не е показал във Варна, само че въпреки всичко там по-късно денем дал проба. Въпреки това не е заличено неявяването му сутринта в София.

Втория път съгласно Антъни става дума за проблем с роуминга в Абу Даби. Той бил с американска SIM карта и не могъл да влезе в приложението, което се употребява за предоставяне на локация. Въпреки това след замяна на имейли с Антидопинговия център се стигнало до единодушие, че е имало проблем с приложението. След това обаче от центъра отрекли това пред съда. " Третият път, когато сякаш не съм открит на адреса си, поискахме доказателство, че допинг ченгето ме е потърсило на него. Получихме фотоси, на които снегът един път е отляво на стълбите, а един път - отдясно. За какво приказваме? ", чуди се Антъни.

Преди да приказва пред медиите Иванов записа второ време в сериите на 100 м бътерфлай с 55,67 сек. По бърз от състезателя на " Черно море " бе единствено Йосиф Миладинов ( " Спринт " ) с 54,34 сек. Финалът е тази вечер.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР