Пловдивският уличен маестро Стефан Григоров пребори успешно ковид и вече

...
Пловдивският уличен маестро Стефан Григоров пребори успешно ковид и вече
Коментари Харесай

Да победиш ковид на 86 години и да хукнеш към Австралия СНИМ...

Пловдивският махленски маестро Стефан Григоров пребори сполучливо коронавирус и към този момент опъва струните на китарата си на площада в Стария град. Бившият учител по география и музика в Спортното учебно заведение е към този момент на 86 години и продължава да кове проекти за обиколки на света.

„ Ковида го преборих, в този момент е време за пътешествия. Миналата година планирах в този момент да отида и да изсвирвам по улиците на Япония. В Япония обаче е невероятно да те пуснат поради коронавирус. Затова може би тази година ще обиколя Австралия. Ще стигна до такава степен през Америка “, сподели за „ Марица “ Стефан Григоров.



През ковидната 2020 маестрото обиколил за следващ път Съединените щати, къде живял в протестантска колония, след това се трансферирал в Аржентина и Бразилия. Опънал струни на Копакабана и под паметника на Исус в Рио.



Пенсионираният преподавател има другар в Щатите, който му изпраща покана за посещение и той потегля. Знае авансово по какъв начин и какъв брой коства разрешителното за махленски музикант във всеки град. И стартира да обикаля от град на град и страна на страна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР