Пловдивският рефер Георги Кабаков показа голяма строгост при поредния си

...
Пловдивският рефер Георги Кабаков показа голяма строгост при поредния си
Коментари Харесай

Андерлехт и Фенерите пропищяха от пловдивски рефер ВИДЕО

Пловдивският рефер Георги Кабаков сподели огромна суровост при следващия си европейски гастрол. От турския футболен гранд Фенербахче показаха недоволството си от някои решения на българския основен арбитър Георги Кабаков в дуела против Андерлехт от Лига Европа нощес. Мачът в Брюксел приключи 2:2, като претенциите на гостите бяха за част от жълтите картони, които Кабаков сподели. От белгийският отбор също имаха искания към Кабаков, което обаче значи, че е бил неутрален и не е свирил в посока на някой от отборите. Българският съдия извади общо 11 жълти картони в срещата, 7 от които за играчи на Фенербахче.

" Не желая да разясня съдията. Той така и така притегли задоволително внимание. Ще кажа единствено, че моите играчи заслужават похвали, че останаха 11 души на терена до края и никой не получи червен картон през второто полувреме. С този арбитър това не беше елементарно ", разяснява наставникът на истанбулския тим Филип Коку.

Редица турски медии означават, че " с отсъжданията си българският арбитър е вбесил футболистите и почитателите на Фенербахче ", а " Фотомач " излезе със заглавие: " Георги Кабаков ни подлуди! ", като добавя в коментара си, че арбитърът е посочил двоен стандарт при отсъждането на нарушаванията.

Само преди дни Кабаков реферира дербито Лудогорец - Левски (2:1), след което " сините " показаха неодобрение от прекомерно дребното продължение, което съдията назначи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР