Пловдивският лекар д-р Иван Димитров, който е обвинен от прокуратурата

...
Пловдивският лекар д-р Иван Димитров, който е обвинен от прокуратурата
Коментари Харесай

Монитор: Пловдивският лекар, гръмнал Жоро Плъха, удължи отпуската си с 20 дни

Пловдивският доктор доктор Иван Димитров, който е упрекнат от прокуратурата за стрелбата против крадеца Жоро Джевизов – Плъха, е удължил отпуската си с 20 дни. Още преди случая от 2 март през нощта докторът е бил в отпуска, която си взел, с цел да ремонтира жилището си. Именно тъй като на етажа от къщата им зад регионалната администрация в Пловдив течал ремонт, брачната половинка на медика Жулиета и двете им дъщери седмица по-рано отпътували да живеят у дядото на дамата в село Крумово.

Така в нощта, когато в двора на доктора се вмъкнал да краде от гаража му Плъха, Димитров е бил самичък в дома си, написа " Монитор ", представени от Блиц.

Той бил в полагаем годишен заплатен отпуск до 12 март в това число, която отмора удължил след обвиняванията от прокуратурата. Общо за тази година имал 50 дни заплатен отпуск, 10 от които били от предходната година. Според негови близки бил влезнал и в болница, защото след 4 денонощия престой в ареста здравето му било мощно разтърсено.

Според юриста на доктор Димитров Георги Кутрянски „ първичното обвиняване беше за съзнателно ликвидиране. То отпадна. И беше повдигнато доста по-леко обвиняване за превишаване рамките на неизбежната защита, което удостоверява тезата ми, че е имало неизбежна защита. Спори се единствено дали рамките са превишени, или не ”.

По думите му дали е имало превишаване, или не, е противоречив въпрос, който ще бъде предмет на спор в съда сред обвиняване и отбрана и по който ще се произнесе съдът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР