Пловдивският Драматичен театър обявява кастинг за двама актьори, който ще

...
Пловдивският Драматичен театър обявява кастинг за двама актьори, който ще
Коментари Харесай

Драматичният театър търси новите си звезди с кастинг

Пловдивският Драматичен спектакъл афишира кастинг за двама артисти, който ще се организира на 29 октомври от 10 ч. в Голяма репетиционна зала. Могат да вземат участие професионални артисти и студенти в финален курс на професионално образование по актьорско майсторство – мъж и жена до 27 години.

Кандидатите би трябвало да изпратят професионална биография и две фотоси – в цялостен растеж и в по-близък проект – до 22 октомври 2023 в това число на адрес [email protected].

„ Насърчаваме да бъдат изпратени фотоси от функции, портфолио и така нататък Ръководството на театъра моли претендентите да не изпращат по имейл обемни файлове и предизвиква даването на линкове към уеб сайтове или облачни пространства с качени снимкови или видео материали. Файлове, изпратени посредством краткотрайни линкове към уеб сайтове за изпращане на файлове, няма да бъдат прегледани. На 24 октомври 2023 театърът ще се свърже с определените претенденти “, споделят от трупата.

За кастинга е належащо претендентите да приготвят 3 текста по собствен избор, от които един комедиен монолог, един трагичен монолог и фрагмент от прозаично произведение.
Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР