Пловдивският бизнес показа, че освен в леката и тежката промишленост

...
Пловдивският бизнес показа, че освен в леката и тежката промишленост
Коментари Харесай

3 пловдивски фирми влязоха в Топ 10 по приходи

Пловдивският бизнес сподели, че с изключение на в леката и тежката индустрия е добър и в строителството на електрически съоръжения. Три локални компании влязоха в Топ 10 в секторна ранглиста, оповестена от Българска стопанска камара. Местен водач и четвърти на национално равнище е " Анди БГ " ООД - с. Труд. За 2017 година сдружението е осъществило доходи от продажби в размер на 14 367 000 лева Компанията е учредена през 1993 година Основният й предмет на активност е планиране, доставка на съоръжение, създаване и поддръжка на системи за сигурност, слаботокови и електроинсталации. Съдружници в нея са Ангел Куртев и Николай Хасковлиев.

На пето място с доходи 12 297 000 лева се подрежда фамилната компания " Електролукс Табаков и Синове " ООД. Дружеството е основано през 2003 година, като правоприемник на Едноличен търговец „ Никола Табаков - Електролукс ", чийто предмет на активност в областта на електроуслугите започва от 1991 година. Фирмата е притежател на наградата " Златен отвес " - 2013 година, връчен от Камарата на строителите, а през 2015 година е оповестена за поданик на годината. По данни на Националния застрахователен институт в " Електролукс Табаков и Синове " ООД работят над 240 души.

Шести в класацията е " Енерджи Ка " ЕООД - Пловдив. Едноличното сдружение с италиански капитали, благосъстоятелност на КАРАЛЬО ООД - Италия, е заявило доходи за 11 666 000 лева Група Каральо идва на българския пазар през 1998 година Тя е профилирана в осъществяването на електрически съоръжения и електро-индустриални уреди.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР