Пловдивският апелативен съд остави в ареста хванатия с наркотици мъж

...
Пловдивският апелативен съд остави в ареста хванатия с наркотици мъж
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста мъжа хванат с 50 кг хероин на Сточна гара

Пловдивският апелативен съд остави в ареста хванатия с опиати мъж на Сточна гара. Спрямо него е повдигнато обвиняване за владеене на 50.680 кг хероин за разпространяване.

Така съдът не почете молбата за смяна на мярката му за неотклонение от „ задържане под стража “ в по-лека такава. Апелативният съд аргументира заплаха за укриване и осъществяване на закононарушение при смяна на мярката за неотклонение, изхождайки от обоснованото съмнение за присъединяване му в тежко наркопрестъпление, което е в съучастничество с още няколко лица. Отчете се, че е допустимо обвинения да напусне рамките на страната, с което да стане неоткриваем за правораздаването. Мъжът е от турски генезис, само че обитава в България.

Припомняме, че против него беше осъществена профилирана акция от ГДБОП на 13 март. Арестът на мъжа беше зрелищен. Полицаите го бяха проснали на земята с белезници, а страничното стъкло откъм водача беше счупено, като следите бяха оставени по булеварда.

При инспекцията на багажника на лекия автомобил с марка „ Ауди “, който е управлявал, са открити и конфискувани два сака, в които имало 102 пакета хероин с общо тегло над 50 кг. За това закононарушение законът планува наказване отнемане от независимост от пет до петнадесет години, както и санкция.

Определението на апелативния съд е дефинитивно.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР