Пловдивският апелативен съд остави с мярка подписка 72-годишния Денчо Денчев,

...
Пловдивският апелативен съд остави с мярка подписка 72-годишния Денчо Денчев,
Коментари Харесай

Шофьорът, убил 2-годишното момиченце в Анево, остава на свобода

Пловдивският апелативен съд остави с мярка " подписка " 72-годишния Денчо Денчев, който на 13 април блъсна 53-годишна жена и остави на място 2-годишното й внуче край сопотското село Анево.

Съжалявам за случилото се. Много скърбя. Не съм употребявал опиати. Пия медикаменти и евентуално те са се отразили на тестът. Това съобщи Данчо Денчев в правосъдна зала.

Днес преди делото близки и другари на почерненото семейство се събраха на митинг пред Съдебната палата, с цел да упорстват виновникът да бъде арестуван под стража.

На 15 април беше взета мярка за неотклонение „ подписка “ по отношение на Данчо Денчев. Той беше притеглен като обвинен за това, че на 13 април в Анево, при ръководство на автомобила си, нарушил разпоредбите за придвижване и по несъобразителност предизвикал гибелта на 2-годишно момиче и телесни повреди на 53-годишната баба на детето. Тестът за опиати на Данчо Денчев след случая реагира позитивно на марихуана.

" Аз съм безусловно сигурен, че не съм употребявал марихуана. Обяснявам си го само с използването на медикаментите. Пия " Престанс " за сърцето. Пия " Беталог " и " Валфарин " за разреждане на кръвта, настрана " Прегавалин " за кръвообращението и още едно за холестерол, само че не помня името. Съжалявам за случая и за жалост не мога да върна времето обратно ", сподели Денчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР