Пловдивски шофьор получи сериозна глоба за превишаване на скоростните режими

...
Пловдивски шофьор получи сериозна глоба за превишаване на скоростните режими
Коментари Харесай

Джигит подкара Passat със 117 км/ч в Пловдив

Пловдивски водач получи сериозна санкция за превишаване на скоростните режими в града под тепетата, съобщи Plovdiv24. Мъжът ще би трябвало да заплати 800 лв. и да се раздели с книжката за 3 месеца, защото " шпорил " с лек автомобил " Фолксваген Пасат “ със 117 км/ч по бул. " Санкт Петербург “.

Нарушението било снимано от автомобил на локалната пътна полиция, който бил оборудван с камера. Патрулката беше ситуирана на трилентовия бул. на 13 септември м.г., като въпросното нарушаване било щракнато към 12,30 часа по обед.

" Пасат " -ът бил с кубатура 1,8 и идвал от магазин " Метро “ към кръстовището с улица " Лев Толстой “. Тъй като в сходни случаи се дава толеранс от 3% в интерес на лидера, в електронния фиш била записана скорост от 113 км/ч.

Шофьорът опитал да се размине с санкцията, като подал тъжба в съда, където показал куп нарушавания на издаденото наказателно разпореждане. Магистратите обаче не се смилили над него и единствено удостоверили наложената санкция. Решението на съда може да бъде обжалвано.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР