Пловдивската ясновидка Веска Стоичкова умее да разкрива миналото, настоящето и

...
Пловдивската ясновидка Веска Стоичкова умее да разкрива миналото, настоящето и
Коментари Харесай

Пловдивската Ванга: Спането върху катинар разваля магии!

Пловдивската ясновидка Веска Стоичкова умее да разкрива предишното, сегашното и бъдещето. Търсят я за препоръки освен от България, само че и чак от Чикаго и Испания.

„ Бях на 8 годинки, когато споделих: „ Вуйчо ще се разведе “. Само дето не ме набиха – вуйчо ми имаше отлично семейство. След това обаче се разведе и взеха да ме питат: „ Ти от кое място знаеше? “. Това беше първото, с което впечатлих нашите “, споделя за дарбата си Веска, която напомня, че по това време за гадание заключвали или в пандиза, или в психиатрия. „ Затова за дълго се затворих в себе си. Лъжех познатите, че съм чела в списания какво лекарство би трябвало да вземат. Който ме е послушал, постоянно е оздравявал “, споделя гадателката.

Едва преди 15 години Веска разкрила обществено своите качества. Събрали се с комшийки в кварталното кафене и една от тях споделила, че сестра ѝ от две години е изчезнала и няма от нея ни новина ни кост. Веска предиздвикала да създадат едно кафе и незабавно я успокоила: „ Сестра ти е в чужбина, до края на седмицата ще ти се обади. Две коли си е купила, ще ти прати пари. Ще идеш при нея в чужбина, само че след две години те виждам в печал. Много непосредствен твой родственик мъж ще почине “. Не ѝ повярвали, само че всичко се изпълнило буквално. Само след два дни „ изгубената “ сестра се обадила от Италия и се похвалила, че си е купила две коли. А след година и осем месеца умрял синът на въпросната комшийка. Тогава мълвата за качествата на Веска плъзнала из махалата: „ Извика ме дамата от барчето насреща да ѝ виждам. Казах ѝ, че дребният ѝ наследник ще си купи до 10 дни апартамент. Тя подскочи: „ Как ще си купи, ма! Та той пари за хляба няма, аз го устоявам? “. Оказа се, че тъща му, без да каже нищо, продала някакви парцели на село и на десетия ден те си купиха апартамент в нашия квартал “.

Веска употребява ясновидската си заложба, с цел да оказва помощ на страдащи от всевъзможни заболявания. Нейна другарка не можела да забременее: „ Казах ѝ, че ще зачене и ще роди мъжко. Наистина забременя и роди момченце. Такива като нея ги поставям да спят на катанец. На мен той ми би трябвало като кристална решетка, която вади по време на сън негативизмите от подсъзнанието. Катинарът се отваря със светена вода, хвърля се в реката, а ключът се носи като муска “. Ясновидката изяснява, че сходни старешки средства от време на време оказват помощ и при най-страшните заболявания. Спомня си случая на мъж на име Енчо от Белозем. Лекарите му разкрили рак на тестисите и го отписали.

„ Спа върху катанец, восъци ляхме и той оздравя. И магиите си имат научно пояснение. Пет са детайлите, които имат памет: вода, пръст, яйце, тъкани от облекла, метали. Всички те запаметяват информация “, споделя феноменът от Пловдив. Освен че скапва вълшебства и вижда в бъдещето, Веска намира и изчезнали хора, само че към този момент не желае да поема сходни задания. Спомня си, че в два от случаите ставало въпрос за две мъртви момчета. Не знаела по какъв начин да го заяви на околните им. Часове след изгубването им майката на сестрите Белнейски също се обадила да я пита къде са девойките ѝ: „ Поисках рождените им дати и споделих, че в понеделник един човек ще ги откри и от полицията ще дойдат да ѝ оповестят. Казах ѝ, че ще ги намерят в населено място на 30 км. Не са ме търсили да разкрия кои са убийците, само че аз няма и да кажа – това е работа на следствието “, разяснява ясновидката.

Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР