Пловдивската прокуратура се самосезира след две публикации, споделени първо в

...
Пловдивската прокуратура се самосезира след две публикации, споделени първо в
Коментари Харесай

Пловдивската прокуратура се самосезира след публикации на GlasNews

Пловдивската прокуратура се самосезира след две изявления, споделени първо в GlasNews.bg. Първата е за случая с кучето, което е насъскано от стопанина си да убие коте в центъра на Пловдив. Втората грозна преживелица, за която ви разказахме е за мъже, които си подават спринцовка пред търговски обект в града.

" Днес, 13 ноември 2023 година, Районна прокуратура – Пловдив се самосезира по две изявления в медиите за проявено принуждение към животни и разпореди инспекция по тях. В изнесените данни в информативен уебсайт се сочи, че е била проявена експанзия към животни, което е станало в наличието на други лица, и фрагментите са били публикувани в обществените мрежи. Двете инспекции се правят по член 325б от Наказателния кодекс – за проявена свирепост към животно.

Третата инспекция е по изявления в медии и обществените мрежи, в които се сочи за замяна на спринцовки на улица в гр. Пловдив. Тя се прави по член 354а алинея 1 от Наказателния кодекс  – за държане на наркотични субстанции.  

Проверките ще се правят от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив. Срокът за приключването им е едномесечен, " оповестиха от прокуратурата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР