Пловдивската полиция реализира нощна уикенд акция. В нея са се

...
Пловдивската полиция реализира нощна уикенд акция. В нея са се
Коментари Харесай

Пловдивската полиция с голяма нощна акция

Пловдивската полиция осъществя нощна уикенд акция. В нея са се присъединили екипи от състава на секторите „ Пътна полиция “ и „ Специализирани полицейски сили “, както и от Първо и Пето районни ръководства. Целта е била застраховане на пътната сигурност и попречване на съществени нарушавания от страна на водачите.
За времето от 21 часа в събота до 1 часа в неделя контролът обхванал съществени булеварди и основни кръстовища в града, за които е постъпвала информация за гонки и нарушение на нощната тишина от мотористи.
В рамките на полицейските дейности са тествани 89 автомобила, 5 мотоциклета и 112 души. За установени нередности по Закона за придвижване по пътищата са формирани 8 акта и 15 санкции с фиш. Връчени са и 5 електронни фиша.
Документираните нарушавания са били свързани с непозволена приложимост на мобилен телефон по време на придвижване, неизползване на защитен колан, липса на предпазна система за транспорт на дете, непреминат годишен механически обзор. Една от административните наказания е била и за лидер на мотоциклет с погрешно сложена регистрационна табела.
Сред резултатите от акцията са и четири незабавни инспекции, подхванати от чиновниците по сигнали от тел. 112 за вероятно образуване на гонки. Автопатрули са били ориентирани към паркинг на комерсиална верига в квартал „ Тракия “ и на три избрани места на пътя Пловдив – Асеновград, където са забелязали скупчване на повече хора, коли и мотоциклети. При типа на униформените, обаче, групите са се разотишли, а нарушавания на публичния ред не са били открити.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР