Пловдивската журналистка Стефи Стаменова, която е и Мисис Баба 2019,

...
Пловдивската журналистка Стефи Стаменова, която е и Мисис Баба 2019,
Коментари Харесай

Мисис Баба 2019 в необичайно амплоа СНИМКИ

Пловдивската журналистка Стефи Стаменова, която е и Мисис Баба 2019, оказва помощ на двойки с репродуктивни проблеми. Фондация " Мечта за дете " към този момент може да се похвали със семейство, което след цели седем несполучливи инвитро опита ще гушка бебето си през август.

Стефи показа пред " Марица ",че се изявява и като лайф коуч. Семинарите й събират най-малко по 100 души, изключително в случай че се дискутират тематики като " Как да се научим да слушаме своя интуиция и сърцето си ".

Българската Шехерезада, както я назовават поради сладкодумието й, учи щерка си и внучка си, че хубостта и младостта са до време, само че това, което остава в душата, е вечно. Пловдивчанката живее сред България и Лондон и се усеща като жител на света. През лятото Стефи ще почива на Българското Черноморие, където ще дописва книга си " 50 нюанса обич ". Ютуб инфлуенсърката показа, че върви на йога и на плуване и доста обича да играе федербал и да кара колело, само че най-любимото й занятие са игрите с 3- годишната й внучка, кръстена на нея - Стефания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР