Пловдивчанката Виктория Лазарова се класира на второ място в конкурса

...
Пловдивчанката Виктория Лазарова се класира на второ място в конкурса
Коментари Харесай

Вики от Пловдив ще представя България на “Мис Модел на света...

Пловдивчанката Виктория Лазарова се класира на второ място в състезанието " Мис Свят България ", извършен пред защита аудитория в столицата. 19 красиви девойки от разнообразни градове се впуснаха в съревнованието за най-желаната корона на националния конкурс. 23-годишната Вики стана първа подгласничка и получи правото да показва страната на финала на интернационалния конкурс за модели “Мис Модел на света 2023 ", който ще се организира в Шанхай, Китай. 



Мис Свят България за 2022-ра стана Кристияна Йорданова от Варна. Тя е на 25 години и ще показа България на най-големия формат за хубост в света - " Мис Свят ".

Титлата " Мис Вселена България 2022 " завоюва Кристина Пламенова (на 26 година от Бяла Слатина). Тя пък ще показа страната на 71-вото издание на най-престижния конкурс за хубост " Мис Вселена " следващата година в Ню Орлианс, Съединени американски щати. 

Председател на почетното жури бе Венета Кръстева, лицензиант на " Мис Свят " и " Мис Вселена " за България и притежател на състезанието " Мис Свят България ",  Марта Петкова - прима балерина и шеф на Софийска опера и балет, Васил Петров, братя Аргирови, дизайнерът Стоян Радичев и други ценители на женската красота.

Галаспектакълът мина в три елементи. Участничките първо се показаха в български национални носии на дизайнер Светла Иванова, след това - във вечерни тоалети на Стоян Радичев, и най-после в стилизирани бански дрехи. За безупречната блестяща визия на претендентките отговаряха квалифицираният екип коафьори и гримьори.

Класики от  Васил Петров, златните шлагери на братя Аргирови, буйни фламенко осъществявания от Стефан Николов и Магдалена Янева бяха част от плануванаъа шоу стратегия на събитието.

Водещ състезанието беше Ники Кънчев, а режисьор на събитието - Иво Кръстев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР