Пловдивчанката Стела Гечева спечели титлата Мис България-Пловдив 2021 миналата седмица

...
Пловдивчанката Стела Гечева спечели титлата Мис България-Пловдив 2021 миналата седмица
Коментари Харесай

„Мис Пловдив 2021” учи медицинска козметика, не пази диети и обича екстремните спортове

Пловдивчанката Стела Гечева завоюва купата " Мис България-Пловдив " 2021 предходната седмица в Bushido Club. Тя съумя да впечатли жури и аудитория с сексапил и харизма. Стела има огромен опит зад тила си в сходен вид изяви и съгласно нея това е асъдействало за отличното й показване в деня на състезанието.

22-годишната дама се дефинира като откровен и натурален човек. Смята, че лекотата, с която се движи на сцената е съумяла да й завоюва купата и точно тя да бъде определена за най-красивата пловдивчанка за 2021 година.



Тази година тя ще показа града ни на състезанието „ Мис България”. Висока е 1,78, има натурална хубост и ограниченията й са изцяло подобаващи, с цел да стане носителка на купата. Тя споделя, че този вид изяви са същинско наслаждение за нея и ги усеща повече като разтоварване, в сравнение с като работа.

Стела Гечева е студентка в Медицински лицей в Пловдив, а модата постоянно е вървяла паралелно с другите й задължения. Отива на състезанието „ Мис България” с концепцията да се забавлява, само че счита, че това би било едно незабравимо преживяване за нея.



Вижте какво още разкрива за себе си най-красивата пловдивчанка за 2021 година пред Trafficnews.bg:

- Какво е възприятието да сложат на главата ти короната на “Мис България - Пловдив 2021”?

- Чувствам се горда, само че в това време съзнавам отговорността. Щастлива съм, че ще представям обичаният си роден град на състезанието Мис България.

- Казват “короната е тежка”. Смяташ ли, че това е правилно и има ли нещо, което ти е повлияло след успеха в състезанието?

- Рано е да се каже още, чакам всевъзможни отзиви. Във всяка обстановка има както позитивни, по този начин и негативни страни. Фокусирам се единствено в позитивните, тъй като съм положителен човек.

- Какъв човек си ти и кое твое качество смяташ, че впечатли аудитория и жури?

- Аз се дефинирам като откровен и натурален човек, не съм злонамерена към никого, в случай че не ме е предизвикал, извънредно всеотдайна и лоялна съм към околните си. Предполагам, че журито и публиката са оценили естественото ми държание на сцената, а с помощта на опита, който имам с сходен вид изяви – лекотата на придвижванията ми, харизмата и чарът ми.



- Помниш ли първата си изява на стилния подиум?

- Да, беше преди към 5 години. Истината е,че този вид изяви за мен са същинско наслаждение и ги чувствам по-скоро като разтоварване, в сравнение с като работа. Определено напрежението и вълнението участват постоянно, преди да стъпя на подиума.

- Семейството ти поддържа ли те в това твое начинание?

- Те постоянно са ме подкрепяли във всичко, тъй като имат вяра в мен и ме подаряват с доверие от доста дребна. Със сигурност това ми е помогнално значително да се развия като персона. В моето семейство в никакъв случай не е участвала възбрана, а по-скоро другарски препоръки и по този метод са ми помагали да работя във всяка една обстановка рационално.

- Какво е мнението ти за пластичната хирургия и смяташ ли, че притежателката на короната би трябвало да е изцяло естествена?

- Нямам нищо срещу пластичната хирургия. Ако човек не се усеща добре в „ кожата си “ или това му въздейства на самочувствието и му носи комплекси, дано направи нещо за себе си в тази посока. В подобен вид състезания, съгласно мен, не би трябвало да се толерират хирургични намеси, въпреки че по правилник на никое място не е неразрешено участничките да имат такива. Според мен всичко прекомерно не е красиво.



- Какво учиш и успяваш ли да съчетаеш учението и призванието, което си избрала, а точно модата?

- В момента изучавам и работя по едно и също време. Студентка съм в Медицински лицей Пловдив. Модата постоянно е вървяла паралелно с другите ми задължения.

- Обвързана ли си и в случай че да срещаш ли поддръжка от половинката си по отношение на състезанията за хубост?

- Да, обвързана съм от близо 3 години и индивида до мен се гордее с мен и ме поддържа.

- Чувстваш ли се подготвена за идната изява в състезанието “Мис България” и какви са упованията ти?

- Изключително съм разчувствана и с неспокойствие чакам събитието. Смятам, че ще е забавно и неповторимо прекарване. Отивам там с концепцията да се развличам, нямам упования.



- Какво правиш в един твой ден?

- Ежедневието ми е по-скоро еднакво. Аз съм работохолик и в по-голямата част от деня работя или съм заета в университета. В свободното си време обичам да извозвам време с обичаните си хора.

- Какви са твоите занимания?

- Обичам адреналина и моят метод да стоварвам са рисковите спортове. Страст са ми конната езда, ските. Може би, като множеството хора, обичам и да пътувам и постоянно когато имам опция се възползвам от отмора.

-Спортуваш ли и по какъв начин успяваш да поддържаш съвършената си фигура?

- От години подкрепям тялото си с тренировки във фитнес залата, само че не пресилвам с тях. Никога не ми е било за цел да изваям мускули, а по-скоро се подкрепям за здраве и тонус. Истината е, че не съм имала проблем с тялото си и съм поддържала формата си с лекост.



- Спазваш ли хранителен режим?

- Аз не съм обожател на хранителни ограничавания и считам, че в случай че всичко е в рамките на естественото не е проблем човек да си разрешава да хапва каквото пожелае. Попринцип не се храня с бързи храни, избирам домашни или добре приготвени пресни ястия. За страдание в всекидневието си не оставям доста време за себе си и неведнъж нямам време за режим на хранене, което пък съзнавам, че не е по никакъв начин потребно за здравето.

- Имаш ли идоли в стилния свят, които те въодушевяват?

- Нямам избрана персона, на която да желая да имитирам. Харесвам известните персони с изявен темперамент, като световноизвестните моделки Иман, Наоми Кембъл, Клаудия Шифър. Те за мен са потвърдени във времето с другата си хубост. Професионализмът е в това, да бъдеш като хамелеон в областта на модата.

- От какво се страхуваш?

- Единственото нещо, от което се опасявам е това, да не се случи неприятно нещо с мен или моите близки. Всичко друго е поправимо.

- Имаш ли цели, които искаш да постигнеш? За какво мечтаеш?

- В професионален проект имам своите цели и считам, че ходя по пътя към реализирането им, човек постоянно би трябвало да има фантазии, това ни кара да се усещаме живи. В персонален проект искам здраве и благополучие за себе си и всички към мен.

- Какво би посъветвала младите девойки, които желаят да тръгнат по твоя път?

- Мога да кажа, че несъмнено в България специалността на модела се подценява и всеки, който гледа в профил мисли, че е доста елементарно и неангажиращо. Съветвам всяко момиче, което желае да се занимава с нещо сходно да намерения добре дали е подготвена да поеме следствията и отговорностите от това. Трябва да са доста търпеливи, да имат вяра в себе си, само че не да си постановат задачата непременно.



Екипът на TrafficNews пожелава на Стела Гечева да донесе короната на Мис България в родния си град.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР