Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да сподели своето мнение.

...
Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да сподели своето мнение.
Коментари Харесай

Вторият по големина град, а гледката е повече от срамна

Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg , с цел да показа своето мнение. Даваме му думата в този момент:

" Здравейте, драга редакция, обръщам се с вярата да се обърне внимание на следващия наболял проблем в инфраструктурата на нашия град Пловдив.

Минавали ли сте скоро по ``Рогошко шосе "? Изключително рисков път, посипан с доста и дълбоки дупки. Не са взети даже обикновени ограничения за сигурност.

Трябва ли да се случи нещо неприятно, с цел да се създадат нужните поправки на този път? Вторият по величина град, а гледката е повече от срамна.

Моля вас, като медия, която милее за проблемите на Пловдив, обърнете се към способените органи и персони. Питайте ги: Защо? Докога? Трябва ли да се случи най-лошото, с цел да се направи път, който да е сигурен и безвреден?

Черните точки на ръководещите в Пловдив станаха доста. Търпението се изчерпва. Едва ли дълго ще се толерира тази несръчност.

С благопожелание за радостни празници!

Поздрави! "

Припомняме какво сподели по тематиката кметът на " Северен " в :

" Има подготвен план, който включва изцяло реновиране и преасфалтиране в сегашните габарити. Но може да се мисли и в посока разширение. Пътят е тотално сплескан, амортизиран и не предстои на кърпене, би трябвало генерално решение. Уверяват ме от две години, че ще се намерят средства, в това число и по европрограми ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР