Пловдивчанин на 61-годишна възраст е загиналият в тежката катастрофа, станала

...
Пловдивчанин на 61-годишна възраст е загиналият в тежката катастрофа, станала
Коментари Харесай

61-годишен пловдивчанин е загиналият в катастрофата при Говедаре

Пловдивчанин на 61-годишна възраст е починалият в тежката злополука, станала тази заран на пътя Пловдив-Пазарджик при разклона за село Говедаре. Мъжът е пътувал със служебна лека кола на пловдивска компания. От Пловдив са и другите участници във верижния конфликт сред две леки коли и микробус. Те не са тежко потърпевши, прегледани са на място от екипи на Спешна помощ, само че не са поискали да отидат в болница.

Около 9:30 часа през днешния ден микробус, пътуващ от Пловдив към Пазарджик, удря движеща се в същата посока лека кола, която пък се блъска в различен лек автомобил. Бусът и една от леките коли са обхванати от пламъци, като лидерът на колата умира на място в огъня. Шофьорът на буса и жена, карала другата кола, съумяват да излязат в точния момент и да се спасят. Хора от преминаващи коли са се пробвали да оказват помощ, само че буйните пламъци и високите температури не са им разрешили да се приближат до горящия автомобил с човек зад кормилото.

Причините за случая се проверяват. На мястото е осъществен оглед, снети са и показания от очевидци. Предполага се, че мъглата, която е имало в региона сега на злополуката, е изиграла роля. Двамата оживели водачи не са били под влияние на алкохол или опиати.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР