Пловдивчани отново бяха скандализирани, след като мъж си позволи да

...
Пловдивчани отново бяха скандализирани, след като мъж си позволи да
Коментари Харесай

Шок в Пловдив! Мъж мастурбира край деца и майки

Пловдивчани още веднъж бяха скандализирани, откакто мъж си разреши да мастурбира пред родители и деца в Цар Симеоновата градина. За това си гнусно действие той е бил отведен в Министерство на вътрешните работи.

Plovdiv24.bg заяви, че казусът е от 5 септември. Мъжът се разхождал, когато към 20,00 часа жители и родителии видeли нарушителя да мастурбира наоколо до езерцето с мечката и детската площадка, където играели децата им.

Всички се уплашили и втрещили.

Еедна от майките се обадила на 112 и съобщила за случая. Скоро на мястото пристигнали двама чиновници на Второ районно управление (на МВР). Те отишли при въпросния мъж и поискали инспекция. В себе си обаче мастурбиращият не носел документ за идентичност. Той бил води в Районното ръководство за изясняване на случая.

Там получил и акт за дребно безчинство.

По-късно бил изправен пред съда. Магистратите решили, че несъмнено дейностите му са станали притежание на забележителен брой жители най-много деца, майки и възрастни хора, присъстващи по това време в региона на детската площадка в Цар Симеоновата градина, предизвиквайки реакция на отвращение и даже боязън.

Отчитайки вярно както данните за личността на нарушителя, по този начин и публичната заплаха на съответно осъщественото нарушаване, съдът му наложи наказване задържане в "структурно звено на Министерство на вътрешните работи “ за период от 5 денонощия.

Подобни случаи не са необичайност. Често сходни стряскащи прояви има в столичния градски превоз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР