Plovdiv24.bg Пловдивската полиция разби 4 фабрики за производство на нелегални цигари,

...
Plovdiv24.bg
Пловдивската полиция разби 4 фабрики за производство на нелегални цигари,
Коментари Харесай

Пловдивската полиция разби 4 фабрики за нелегални цигари и схема за пране на пари

Plovdiv24.bg Пловдивската полиция разруши 4 заводи за произвеждане на незаконни цигари, стана ясно след специфична конференция преди минути, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Всичко е почнало преди 2 години с следствието на двама пловдивчнаи, които са си разрешили висок стандарт на живот, без да имат никакви приходи. Придобили са няколко първокласни автомобила. В четвъртък против петък е почнала акция при която са направени над 15 обиска. При тези обиски са открити доказателства за противозаконната активност на двамата пловдивчани. По време на следствието служителите на реда са стигнали и до фабриката, която е в Тутракан. Поради огромните размери, фабриката е почнала изкупуване на доста количество тютюн от Калугерово. След като са наблюдавали пътя на тютюна, проверяващите са стигнали до още три заводи фабрики - две в Дупница и една в Горна Оряховица. В следствие се е оказало, че съвсем всички заводи за незаконни цигари в страната купуват тютюн от Калугерово.

Фабриките са били оборудвани с доста скъпа техника за обработка на тютюн. Имали са и спални пространства за служащите, трапезария с готвач, даже и пространства за отмора, оборудвана с фитнес тенис маса. 

Иззето е голямо количество цигари, конфискувани са всички машини, конфискувани са 13 товарни автомобила.

Общо 23-ма души за арестувани, за присъединяване в групата, като 4-ма от тях са пуснати под гаранция.

Всички заводи са произвеждали разнообразни цигари. Произвеждали са няколко марки известни цигари, като съгласно специалисти, фалшификатите са мъчно различими от оригинала.

Пълни детайлности чуйте и вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР