Plovdiv24.bg виж галерията Пътна полиция Пловдив е започнала проверка на случая

...
Plovdiv24.bg виж галерията
Пътна полиция Пловдив е започнала проверка на случая
Коментари Харесай

КАТ Пловдив по петите на психопата с невижданата маневра на Сточна гара!

Plovdiv24.bg виж галерията Пътна полиция Пловдив е почнала инспекция на случая с умопомрачителната маневра с непредвиден край, за която Plovdiv24.bg ви осведоми преди дни. Това обявиха за читателите на уеб страницата ни от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи. Нека си напомним защо тъкмо става въпрос:

" Здравейте! От много време фотографирам по пловдивските улици, само че такова знамение не бях виждал. Чинно чакаме в последна дясна лента на алено на кръстовището на Сточна гара в утринния час пик, когато микробус от опашката получава факс от космоса и с мръсна газ и кълбо от черен пушек се втурва нагоре по тротоара и отпрашва напред без оглед на пешеходци, с цел да изпревари 3 коли. 

Вероятно си мислите, че ще направи десен завой в джоба по бул. " Христо Ботев ", само че каква е изненадата на цялата опашка, когато " индивидът " като таран се спуска още веднъж на бул. Найчо Цанов сред колите и с умопомрачителна маневра прави ляв завой. Не знам дали КАТ е планувал наказване за сходно нарушаване: ляв завой от извънредно десен тротоар! Просто без думи! ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР