Plovdiv24.bg ще води листата в Пловдив, защото е роден тук.

...
Plovdiv24.bg ще води листата в Пловдив, защото е роден тук.
Коментари Харесай

Асен Василев в Пловдив: Подадохме ръка на всички

 Plovdiv24.bg ще води листата в Пловдив, тъй като е роден тук. ще е лидер в Хасково, защото е родом оттова. " Мисля, че е най-нормално водачите да са там, откъдето са родом, тъй като познават града, а хората познават фамилията " - разгласи пред камерата на Plovdiv24.bg някогашният длъжностен министър на финансите. 

Според Василев в служебното държавно управление има доста кадърни хора, само че те не могат да се включат в изборите. 

Социологическите изследвания занапред стартират да излизат и се чака идната седмица да се види къде се нарежда коалиция " Продължаваме промяната ". 

Организацията на структурите стартира, като началото е с група студенти от курсовете на двамата служебни министри, както и с локални предприемачи. " Събираме съидейници " - разгласи.

" Подадохме ръка на всички. Според мен е добре да се обединим към правила на ръководство: да не се подвигат налозите, да се спрат течовете, да си събираме налозите и по-късно тези пари да ги използваме да подобрим образованието, опазването на здравето, да създадем инфраструктурата работеща за всички хора. Ако се обединим към едни такива правила, на драго сърце бихме подписали и съглашения и по-късно въз основата на тези правила - да се излъчи държавно управление и то да ръководи след изборите " - разяснява той.

Василев съобщи, че не познава Иво Прокопиев, за който настояват, че е архитект на " Продължаваме промяната ". " Когато видите кои ще са ни претендентите - това ще е най-силното опровергаване " - добави той.

Още от изказването на гледайте в прикаченото видео.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР