Пловдив. В СУ Св. Климент Охридски в Пловдив тече проверка

...
Пловдив. В СУ Св. Климент Охридски в Пловдив тече проверка
Коментари Харесай

В СУ Св. Климент Охридски в Пловдив тече проверка по случай, в който учителка пострада след удар с топка от ученик

Пловдив. В СУ " Св. Климент Охридски " в Пловдив тече инспекция по случай, в който учителка пострада след удар с топка, удостовери за Радио " Фокус " - Пловдив шефът на учебното заведение Здравко Димитров. “Детето хвърлило една топка и блъснало учителката, това е ", сподели Димитров във връзка скандалната преживелица с началната учителка Виолета Хаджипетрова. Бащата на учителката Димитър Хаджипетров, обаче е безапелационен, че ученикът целеустремено е блъснал учителката и тя е с комоцио, доказано със съдебно-медицинско уверение.

Дори сега щерка му не се усеща добре, повръща и даже е имала известно време загуба на схващане. Според Хаджипетров ученикът, който е от малцинствата, я е блъснал отблизо разстояние и с огромна мощ. След това здравната сестра и носи вода и лед от кухнята, асистент - директорката също я вижда, само че никой не подхваща никакви дейности. Идват други учители и оказват помощ на учителката да стане. Това става през вчерашния ден, сред 13 и 14 часа.

Учителките, които са видели детето, което е в 4 клас настояват, че то е било добре.

Не по този начин мислят родителите му, които са се обадили в 20 часа вечерта на началната учителка да се схванат, като твърдели, че детето им е зачервено от пестник, нанесен от нея. Хаджипетров пък споделя, че щерка му не е удряла детето, защото няма спомен за това. Но се тормози, че може да е паднала върху него, като нищо не помни.

Родителите също отишли в Бърза помощ през вчерашния ден, откъдето имали документ, че детето е било зачервено.

Според бащата на учителката Димитър Хаджипетров върхът на всичко е и фактът, че шефът е споделил, че ще уволни щерка му. Той бил безапелационен, че който от учителите посегне на възпитаник, незабавно би трябвало да се освобождава от работа.

Хаджипетров е наел двама уважавани юристи и се заканва да не разреши това да се случи и истината да спечелва.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР