Пловдив се върна години назад във времето, за да събуди

...
Пловдив се върна години назад във времето, за да събуди
Коментари Харесай

Като през 90-те: Малки и големи „събудиха” забравени игри на Младежкия хълм

Пловдив се върна години обратно във времето, с цел да „ разсъни ” позабравените игри от 90-те години. Федербал, дама, скачане на ластик, дърпане на въже, стражари и апаши – всички тези позабравени от мнозина игри още веднъж станаха настоящи в подножието на Младежки рид.
Прочетете още
Любимите игри от близкото минало се придвижиха в Пловдив част от третото издание на фестивала Plovdiv Vibes, който започва на 21 април и ще продължи до неделя.

Стотици малчугани през днешния ден захвърлиха таблетите и оставиха компютрите, с цел да станат част от „ Игрите на 90-те “ и да се допрян, най-малко за малко, до заниманията, с които израснаха родителите им. А самите родители с трогване си спомниха „ какво време беше ”.

Основнатa локация на Plovdiv Vibes е новоизградената събитийна територия навън Plovdiv Stage Park в подножието на хълма, където се организират голям брой концерти, театрални постановки, танцови пърформанси, работилници и уъркшопове.

Днес, с изключение на " Игрите на 90-те ", в подножието на хълма има и открити уроци по танци, а на залез слънце ще започва Салса празненство с професионални танцьори и фенове.

Утре е последният ден от фестивала и той е  отдаден на деца в неравностойно състояние. РЦПППО - Пловдив ще изнесат концерт за всички гости, а в креативният лагер ще бъдат ситуирани работилници със свободен достъп за дребни и огромни. Майки на деца в неравностойно състояние също ще се включат в хендмейд базара, като ще показват своето изкуство в поддръжка на своите деца. 

Кино навън ще се организира на територията на Plovdiv Stage Park в края на неделния ден, а за музикалното ни задоволство ще се погрижи DJ Dan-ni. Всички фестивални дни ще бъдат наситени с богато вкусово наслаждение от демонстраторите във FOOD зоната на Plovdiv STAGE Park.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР