Пловдив. С атрактивен флашмоб до Цар-Симеоновата градина собственикът на цирк

...
Пловдив. С атрактивен флашмоб до Цар-Симеоновата градина собственикът на цирк
Коментари Харесай

Местни избори 2019: С флашмоб цирк „Балкански“ подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров

Пловдив. С атрактивен флашмоб до Цар-Симеоновата градина притежателят на цирк „ Балкански “ - Александър Балкански и екипът му, поддържаха претендента на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров. Това оповестиха от пресцентъра на партията . На събитието участваха още претендентът за кмет на „ Централен “ Георги Стаменов и кандидатите за общински съветници от региона Фиданка Кацарева, Александър Радев, Деница Чингарова, Тони Каменова, Мария Ненчева и Божидар Лилов.
„ Екипът на цирк „ Балкански “ поддържа кандидатурата на Здравко Димитров за кмет на Пловдив. Искам да изкажа своята признателност на господин Димитров, за това, че той спомага на цирковото изкуство на всички равнища и в никакъв случай не е отказвал молба за помощ на мен и моите сътрудници. Пожелавам Ви да продължавате да помагате и да носите искрицата цирково изкуство в себе си “, обърна се Александър Балкански към Здравко Димитров.
В знак на благодарност най-младата циркова звезда на семейството – Натали, подари на претендента за кмет на Пловдив програмата от първия си театър в цирк „ Балкански “.
Стотици минувачи гледаха с интерес мини цирковото зрелище, в което взе участие и носителката на „ Икар “ за цирково изкуство пластичната Кристина Костова. Хората се забавляваха и с фокусите на илюзиониста и танца на 3-метровия мечок, дружно с балета на цирк „ Балкански “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР