Пловдив получава 111 млн. лева за 9 важни проекти, отделно

...
Пловдив получава 111 млн. лева за 9 важни проекти, отделно
Коментари Харесай

Борисов :Пловдив получава и 35 млн. лева за Околовръстното, така работи „некоалицията“

„ Пловдив получава 111 млн. лв. за 9 значими планове, настрана 35 млн. лв. за Околовръстното шосе. Така работи „ некоалицията “  за Пловдив, с помощта на трите партии “ съобщи Бойко Борисов, който е на посещаване на стадион „ Христо Ботев “. Той избори и плановете – стадион „ Локомотив “ – 41 млн. лв., стадион „ Христо Ботев “ – 33,5 млн. лева; реорганизация и уголемение на Голямоконарско шосе - 9 000 000 лв; създаване на нова улична мрежа в „ Тракия ” - 5 172 000 лева.; реорганизация на ул. „ Славянска “ – 3,6 млн. лв., ул. „ Генерал Колев ” – 1,5 млн. лв., Античен конгрес на Филипопол – Изток и Юг – 1,2 млн. лв. ; реституция на къща „ Ламартин “ - 828 000 лева, кино „ Космос “ – 4 млн. лв.. Отделно 2 млн. лв. за църквата в регион „ Тракия “.
Прочетете още

„ Ето, за това крепим тази сглобка. Президентът Радев, в случай че беше направил една хилядна от това страната щеше да е друга. Пловдив не получи една лъжица асфалт за 2,5 години. Това ги нервира. Въпреки че не се харесваме, направихме доста неща – променихме Конституцията, правосъдната система. Бюджетът не е толкоз закостенял, колкото желаех, само че се дадоха средства за доста неща, които обещахме “, сподели Борисов.

Той сподели, че са заделени средства и за други значими планове в страната – Автомагистрала „ Хемус “, Автомагистрала „ Струма “, автомагистрала сред Велико Търново и Русе и други.

„ Важни са и околовръстните пътища, както в развити зони като в Пловдив. Още като кмет в София започнах тангентите, другояче градът щеше да колабира. 100-те милиона лв. за София са и с помощта на мен, тъй като се съгласих. В София ще има и детска болница. Така работим – всички се хвалим с триумфите, а когато има неуспехи си ги прехвърляме “, сподели още водачът на ГЕРБ.





 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР