Пловдив. По време на изпълнение на строително-монтажни работи по строящ

...
Пловдив. По време на изпълнение на строително-монтажни работи по строящ
Коментари Харесай

НКЖИ: Осигурени са автобуси за пътниците между Пловдив и Стамболийски, поради преустановеното движение на влака София-Бургас заради инцидент на гара Тодор Каблешков

Пловдив. По време на осъществяване на строително-монтажни работи по строящ се жп надлез на жп гара " Тодор Каблешков ", случай е прекъснал придвижването в междугарието Пловдив-Стамболийски. Това оповестиха от пресцентъра на Национална компания „ Железопътна инфраструктура “. За пасажерите са обезпечени рейсове сред Пловдив и Стамболийски. Вследствие на мощния вятър при монтирането на 22-метрова греда, същата пада и къса контактната мрежа в жп сектора. При случая са потърпевши двама чиновници на изпълнителя на обекта.
На място се правят следствени дейности. Аварийните екипи на Компанията са в подготвеност за предприемане на незабавни дейности по почистване на железопътната инфраструктура. За подробна информация клиентите на националния железопътен транспортьор могат да се обръщат към гишетата „ Информация ” и билетните каси в съответните железопътни гари.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР