Пловдив. Навлизаме в решителната фаза на предизборната кампания и хората

...
Пловдив. Навлизаме в решителната фаза на предизборната кампания и хората
Коментари Харесай

Манол Генов: Хората в пловдивско знаят, че БСП не е статукво и следващото правителство не може да я заобиколи, вотът в Благоевград е показателен

Пловдив. Навлизаме в решителната фаза на предизборната акция и хората по места все по-ясно осъзнават каква операция е изказванието, че Българска социалистическа партия била част от статуквото досега и по какъв начин не би трябвало да е част от идващото ръководство на страната. С претендентите за народни представители от листата на „ Българска социалистическа партия за България “ за 17 МИР обикаляме дребни и огромни села, както и по градовете из региона и на всички места наши симпатизанти реагират против това подстрекателство. Това съобщи лидерът на листата на Българска социалистическа партия в Пловдивска област, Манол Генов след предизборните срещи през уикенда, оповестиха от пресцентъра на партията .

" Трайното отдалечаването на ГЕРБ от властта към този момент два месеца не дава мира на емисарите на Бойко Борисов по места. Ползват се всевъзможни способи хората да повярват, че и служебното, и идващото държавно управление щели да блокират развиването на общините и вложенията в тях. Красноречив образец се оказа село Чалъкови, където общинската власт с кмет от ГЕРБ съзнателно не придвижва инвестицията в градеж на нова детска градина, а целевите средства чакат да бъдат вложени. Внушението на ГЕРБ е, че, видите ли, служебното държавно управление преднамерено спирало градежа на детската градина, а в селото има чакащи за банкет деца ", изясни още Генов. " Оказа се, безспорна неистина, че има блокиране ", сподели още той.

" Имаме добра вест: Хората и в пловдивско вършат доста трезва оценка на резултатите от първия тур на кметските избори в Благоевград от 27 юни. Защото точно от тях рухна митът по какъв начин Българска социалистическа партия е част от статуквото, натрупала е негативи и би трябвало да стои встрани от властта. Напротив, вотът там красноречиво сподели, че точно Българска социалистическа партия е втората политическа мощ, която гласоподавателите желаят да видят в ръководството, което ще пристигна след 12 години ГЕРБ. Защото всички тези политически сили, които манипулативно се самопредставят като изцяло нови и нямащи нищо общо с предходно политическо съществуване, са съществено след Българска социалистическа партия като рейтинг. Това важи както за десницата, по този начин и кандидати като „ Изправи се! “ на Мая Манолова ", безапелационен бе Манол Генов.

" В поредицата от срещи в град Брезово и селата Рогош и Чалъкови интензивно участваха и претендентите на народни представители от „ Българска социалистическа партия за България “ Веска Ненчева, Светозар Славчев, Николай Трънков, доцент Георги Йорданов, Запрян Христев и Петко Колев. В село Тополово с доста поддръжка и в сериозен спор мина срещата и на претендента за депутат Енко Найденов. Всеки от претендентите ни е изключително потребен, тъй като чудесно познава общината, от която е повдигнат, и имат насъбран опит, както в локално ръководство, по този начин и поради образованието и професионалните си ангажираности ", заключи Генов. " Този път би трябвало да бъдем повече дейни и да не допуснем операцията по какъв начин Българска социалистическа партия е статукво и не би трябвало да бъде част от ръководството да победи ", безапелационни бяха симпатизантите на срещите
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР