Пловдив. Музеят на авиацията в село Крумово – филиал на

...
Пловдив. Музеят на авиацията в село Крумово – филиал на
Коментари Харесай

Пловдив: Музеят на авиацията в Крумово отваря врати за посетители по повод празника на авиацията и Военновъздушните сили

Пловдив. Музеят на авиацията в село Крумово – филиал на Националния военноисторически музей, ще работи с вход свободен по случай празника на авиацията и Военновъздушните сили на Република България. Това оповестиха за Радио „ Фокус “-Пловдив от музея. Освен непрекъснатата външна и вътрешна експозиция на музея през целия ден посетителите ще имат опция да се почувстват като същински водачи в кабината на свръхзвуковия изтребител МиГ-21. В салона на пътническия аероплан Ан-24 феновете на авиацията ще могат да гледат кино лентата „ Славният полет над Одрин продължава “.
За дребните посетители е готова играта Летец – изобретател, в която ще откриват и свързват избрани елементи с експонати от външната експозиция. Малчуганите ще могат и да проявят и креативното си въображение като създадат рисунка на тематика „ Моят празничен ден в Музея на авиацията “.
В 15.00 часа ще се организира тържествена гала по поднасяне на венци и цветя пред паметниците на починалите водачи в Музея на авиацията.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР