Пловдив има нужда от социален мениджър след 8-годишното гербаджийско дясно

...
Пловдив има нужда от социален мениджър след 8-годишното гербаджийско дясно
Коментари Харесай

БСП: Левият кмет ще върне управлението на хората в Пловдив

„ Пловдив има потребност от обществен управител след 8-годишното гербаджийско дясно ръководство ”. Това съобщи претендентът от коалиция „ Българска социалистическа партия за България ” за кмет на града под тепетата Николай Радев на старта на предизборната конкуренция. Днес левицата публично откри осведомителния офис на Главната, където стартират срещите на претендентите с пловдивчани.

„ Ще имаме стотици срещи с вас, бъдете сигурни, ще разговаряте с нас, по този начин както разговаряте и по сред си, тъй като сме пловдивчани и тъй като Пловдив ще бъде на хората! ” –категоричен бе Радев. Той разкритикува политическото статукво, което очерни града ни с корупционни битки и подли политически игри.

Пловдив, град с голямо културно и историческо завещание, учебен и академични център от международно равнище, заслужава друга орис, уверен е бъдещият кмет. „ Преди избори знаете обещанията постоянно са доста, по тази причина аз няма да ви давам обещание нищо с изключение на едно, че ще остана индивидът, който съм, който бях и до момента, просто тъй като не съм теоретичен да бъда различен. Приятел с всеки, само че и сполучлив управленец! ” – показа шефът на британската гимназия в Пловдив.

„ С кмет от левицата – нашия претендент Николай Радев, Пловдив ще върне ръководството в ръцете на хората ”, убеден е ръководителят на Горско стопанство на Българска социалистическа партия – Пловдив Красимир Трифонов. С тези думи той откри предизборната конкуренция за Местни избори 2019. „ С надвит избор под номер 56 ще пристигна краят на 8-годишния интервал на ГЕРБ в Пловдив, който ще се запомни със схеми и кавги ”, сподели още водачът на пловдивските социалисти.

Според претендента за кмет на регион Западен Десислава Йорданова,здравен управител, единствено социалистите могат да пресекат порочното ръководство на Пловдив. Хората да са преди всичко, а не икономическите ползи, които само ръководеха досегашните управници от ГЕРБ. Според нея зеленото сърце на града – регион Западен, е застрашено от бетониране и единствено общата воля на жителите може да го спре, в случай че гласоподават с номер 56.

„ Пловдив не е единствено Главната, Източен не е краен регион, не е единствено Столипиново ” – акцентира компютърният експерт Йордан Василев – претендентът на левицата за областен кмет. „ Днешните 30 градуса горещина в изборния ден ще станат 30% за „ Българска социалистическа партия за България - уточни и прикани: Гласувайте за смяната с номер 56! „

Икономистката Добромира Тошева – кандидат-кмет за регион Тракия разгласи обществена война на досегашната модел и безхаберие в ръководството. Зная по какъв начин и мога да трансформира образа на Тракия, в случай че всички действаме дружно – обърна се тя към жителите за почтен разговор и обществена сензитивност. „ Да отворим сърцата си за Пловдив на хората, освен в днешния интернационален ден на сърцето ” - прикани бъдещият кмет на Тракия.

„ Да върнем достолепието на регион Северен ” – обърна се към пловдивчани претендентът за кмет доктор Атанас Баташки, който с умеенето на акуратен хирург счита на първо време да изреже раковото обучение „ Корупция ”, обхванало районната администрация на Северен. Децата ще са в центъра на вниманието на бъдещия кмет на Северен.

Доц. доктор Ангел Иванов изрази обществено недоумението си, че в 21 век в Европейската столица на културата – Пловдив, има квартали в регион Южен без канализация и с непрестанно разкопани булеварди. „ Южен заслужава смяна и хората му могат да я реализиран ” – съобщи доцентът аграрник, претендентът на левицата за кмет на Южен.

32-годишният управител Тодор Стоилов подава ръка на пловдивчани от регион Централен за партньорство. Администрация в интерес на хората, общи хрумвания за по-добро бъдеще – в това има вяра претендентът за кмет на най-големия пловдивски регион.

В сърцето на Пловдив, край фонтаните пред Общината, пред пловдивчани бяха показани всички 51 претенденти за общински съветници на „ Българска социалистическа партия за България ” в Пловдив.

„ Всичко зависи от вас и от нас! ”- обърна се регионалният водач на социалистите Георги Гергов към претендентите и жителите. Той сложи съответни задания на Радев и екипа за идващите 30 дни – посланията на платформата „ Пловдив на хората ” да стигнат до всеки пловдивчанин. „ Да стане ясно, че ние не желаеме безусловно властта, а желаеме да подобрим живота на хората. Ние желаеме хората да ръководят, а не тези, посочените с пръст ”, сподели Георги Гергов и пожела победа с №56.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР