Пловдив е опасан с кабели, сякаш е част от инсталация

...
Пловдив е опасан с кабели, сякаш е част от инсталация
Коментари Харесай

Кристо ли опакова Пловдив? Опасен кабел виси на метри от учи...

Пловдив е наобиколен с кабели, като че ли е част от апаратура на Кристо. За седмица проводниците от изоставената контактна мрежа за тролейбусния превоз провиснаха на 3 места, като през днешния ден се наложи полиция да отделя едното платно на Бетонния мост поради жица, паднала на пътя.



Втора седмица пък общината води борба с доставчиците на кабелна телевизия и интернет, чиито снопове с проводници грозят фасадите на старите панелки и някои нови жилищни здания.

За похлупак в „ опаковането” се включиха и от EVN, сигнализира читателката на " Марица " Ивелина Иванова. Преди минути тя изпрати фотоси на провесен кабел на енергоразпределителното сдружение, стигнал чак до земята.



„ Този кабел на ЕVN виси по този начин втори месец. На две места е стигнал до земята. Вероятно с цел да го обтегнат, чиновници на сдружението усърдно са го омотали към едно дърво. Проблемът е, че през кръстовището на ул. „ Скопие” и ул. „ Лазар Маринчешки”, до което виси кабелът, всеки ден минават стотици, в това число и дребни деца. Не знаем дали кабелът е напрегнат, само че не би трябвало да виси по този начин на 50 м от учебно заведение „ Св. Константин Кирил Философ”, разяснява читателката на „ Марица”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР