Пловдив. Човек на Илия Павлов и Мултигруп“ става председател на

...
Пловдив. Човек на Илия Павлов и Мултигруп“ става председател на
Коментари Харесай

Румен Петков, АБВ: Човек на Илия Павлов и „Мултигруп“ става председател на борда на директорите на ВМЗ

Пловдив. Човек на Илия Павлов и „ Мултигруп “ става ръководител на борда на шефовете на ВМЗ. Това заяви пред медиите в Пловдив ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . Той изясни, че кадровата смяна се случва преди приключването на мандата на настоящето управление и след разгласен и извършен нов конкурс.

„ Председател на борда става Иван Карабатаков, деятелен 64-65-годишен мъж, взел участие в управлението на две от компаниите на „ Мултигруп “. Той евентуално за финален път е виждал оръжие, когато е бил в казармата “, съобщи Петков.

Румен Петков сподели също, че в новия съвет на шефовете влизат и Кристина Стоянова, която е туроператор и Тихомир Иванов, който е в листата на синдиците. Според него всичко това приказва за готвена ликвидацията на ВМЗ и превръщането на предприятието в туристически обект, поради професионалния профил на горепосочените.

Председателят на Политическа партия АБВ изрази учудване от мълчанието на депутатите от Пловдив и региона по незаконните кадрови решения, както и на управлението на община Сопот. Петков прикани служебното държавно управление (формат, до който най-вероятно ще се стигне), да вземе отношение по тези назначения. „ Това, за което АБВ ще упорства е да се приложи законовата техника по този начин, както беше направено с Държавната консолидационна компания – две години преди приключването на мандата, преструктуриране и нови назначения “, добави той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР