Пловдив. Активна дейност, наситена с многобройни инициативи във всяка сфера

...
Пловдив. Активна дейност, наситена с многобройни инициативи във всяка сфера
Коментари Харесай

Пловдив: Менда Стоянова и Ирена Соколова участваха във форум на градската структура на Жени ГЕРБ

Пловдив. Активна активност, наситена с многочислени начинания във всяка сфера от обществено-политическия живот, регистрира структурата на Жени ГЕРБ – Пловдив град на състоялото се нощес заседание. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Специални посетители на събитието бяха националният представител от ГЕРБ - Пловдив-град и ръководител на парламентарната Комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова и ръководителят на ЖГЕРБ Ирена Соколова.
„ С нашите дела се опитваме да оказваме помощ както материално, по този начин и да даваме духовна поддръжка на нуждаещите се. С всяко деяние показваме ясната си позиция на демократи и се стремим да разпространяваме политиката на ГЕРБ измежду хората “, уточни пловдивският координатор на ЖГЕРБ Валерия Славова в доклада, който презентира по месеци и сфери работата на организацията.
Менда Стоянова показа в елементи предлагането на ръководената от нея комисия в Народното събрание за Бюджет-2018. Заедно с Ирена Соколова поздравиха дамите за ползотворната работа и мащаба на активността им.
„ Усещането за смисъл на съществуването и потребността да правиш политики за по-добър живот, залегнали и в програмата на ГЕРБ, е над всичко “, обърна се към дамите ръководителят на ЖеГЕРБ Ирена Соколова. Тя уточни, че всичките им действия и начинания в разнообразни области са образец за просвета на обществено държание, насочено към възстановяване на живота в общността.
По мотив Световния ден за битка със затлъстяването, който се отбелязва на 24 октомври, отчетното заседание беше предшествано от извънредно потребната и забавна лекция по казуса на проф. доктор Мария Орбецова - престиж в региона на ендокринологията.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР