Плейофите навлизат в заключителната си фаза като вече са определени

...
Плейофите навлизат в заключителната си фаза като вече са определени
Коментари Харесай

Как двама братя влязоха в историята на NBA

Плейофите навлизат в заключителната си фаза като към този момент са избрани финалистите в двете конференции. На изток Милуоки Бъкс и Торонто Раптърс ще би трябвало да дефинират кой е по-достоен, с цел да отиде на огромния край.
 Леброн Джеймс, Стеф Къри, Янис Адетокумбо, NBA и кои са най-продаваните екипи
Кои са най-продаваните екипи в NBA

Може ли някой да детронира Краля

Елените, както са известни Милуоки, имат преимущество от позиция на възобновяване, тъй като съумяха да се оправят много елементарно с Бостън Селтикс в пет мача, до момента в който Торонто едвам рано тази заран надделя над Филаделфия в много вманиачен мач.
 Стеф Къри

Стеф Къри

На запад ще забележим също доста забавен дуел сред Голдън Стейт Уориърс и Портланд Трейл Блейзърс . На актуалните първенци може да им се наложи да се оправят без една от звездите си в лицето на Кевин Дюрант, който получи неприятна травма.
 Сет Къри

Сет Къри

Според Elias Sports Bureau, обаче серията сред двата отбора обаче ще бъде със статута на историческа в NBA. Причината е, че за първи път в историята на лигата двама братя ще се изправят един против различен на край на конференцията. Става дума за Стеф Къри , който брани цветовете на Голдън Стейт, и по-малкият му брат Сет Къри , който ще се опита да изведе Портланд до огромния край в NBA.
 Леброн Джеймс, Стеф Къри, Кевин Дюрант и кои са най-високоплатените баскетболисти в NBA за 2019 година
Кои са най-високоплатените баскетболисти в NBA за 2019 година

Топ 10 ще завоюват общо 540 милиона $ през 2019 година

Братята Марк и Паул Гасол също играха един против различен през 2017 година, когато тогавашните им тимове Мемфис Гризлис и Сан Антонио Спърс се срещнаха, само че това беше в първата фаза на плейофите. Тук приказваме за край на конференцията.

Seth & Steph Curry will be the first brothers to ever play each other in an NBA conference finals. Sonya & Dell Curry told me their plan is to literally flip a coin to split which kid to root for/which parent wears which team’s gear.
— Rachel Nichols (@Rachel__Nichols) 12 май 2019 година
Според спортната журналистка Рейчъл Никълс, родителите на братята Къри ще хвърлят монета, която да дефинира кой от двамата ще поддържа Стеф и кой Сет.
 Дрейк, Джоел Ембийд, NBA и по какъв начин рапарът се подигра с баскетболиста
Защо Дрейк се подигра на баскетболиста Джоел Ембийд

Плейофите в NBA са много напечени и всичко е позволено
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР