Плеймейтките са опъвани в кревата най-често на задна прашка, признават

...
Плеймейтките са опъвани в кревата най-често на задна прашка, признават
Коментари Харесай

Плеймейтките обичат да го правят грубо на яхти, в парка, да ги шамарят + още пикантни разкрития

Плеймейтките са опъвани в леглото най-често на задна прашка, признават те пред Телеграф.

Деси Димитрова по прякор Фотосесията обича да прави секс тук-там където могат да я заловен, а като най-нетрадиционното място до този миг уточни яхтата на предприемач. Сексът на плажа или в тоалетната на първокласно заведение не съставлява интерес за нея, тъй като отдавана се е наситила на сходен ти адреналин. Любимата й поза е задната, тъй като получавала най-вече оргазми.

Тазгодишната кандидатка за купата Плеймейт – Жанет Нейчева обича да го прави на всички места и всячески. Най-щурото място, където е правила секс е парка. Подобно на Деси и тя харесва задната. И в живота и в секса харесва грубите мъже. „ Падам си по шамарите “, споделя Жанет.

Мис Джуки – Габриела Радославова показа: „ Няма да издам обичаната ми поза, това е интимно. Нертрадиционните места също остават в загадка, не тъй като нямам такива, за щото съм омъжена жена “.

Елена Кучкова: „ Размерът има значение, който твърди друго е двуличник. Аз обичам да бъда изпълнена до дъно от колегата си. За мен няма неразрешен секс. Позволявай всичко, с цел да ви е добре и на двамата. Отдавай всичко, не се прави на девственица, каквато не си “, споделя в едно от интервютата си Ели.

„ Нямам обичани места, стига да е с верния мъж, всяка поза е добра “, споделя Анна-Мария Чернева, която е участничка в състезанието Плеймейт тази година. Аз съм много консервативна, постоянно предпочитам леглото, когато става дума за секс. Нямам трикове, почитател съм на обичайния секс “, споделя чернокосата хала и добавя, че се усеща на скромни места, което отвърна изявленията, че търси богати и авторитетни мъже.

Конкурентката на Анна-Мария в състезанието Нора разкрива, че устоя дълго време без секс стига да почита даден човек. Даная, също, участничка в тазгодишния конкурс, разкри, че няма секрети, а обичаната й поза била да снима левия си профил. За Брита сексът е въпрос на чувство. „ Никоя жена не го прави просто по този начин – недодялан или не, дейностите са обвързани с страст, а страстта със мемоари “, заключва умно Брита.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР