Плеймейтката Златка Райкова, национално известна като Русата Златка, скандализира феновете

...
Плеймейтката Златка Райкова, национално известна като Русата Златка, скандализира феновете
Коментари Харесай

Бий ме, обичам те: Златка и Карен правят садо-мазо секс

Плеймейтката Златка Райкова, национално известна като Русата Златка, скандализира почитателите си с признанието, че двамата със брачна половинка си Карен са почитатели на садо-мазо осъществяванията в леглото. Така и не стана ясно сигурно дали се майтапи, или в действителност практикува хард секс. Най-вероятно обаче приказва истината, защото преди години в свое изявление също загатна, че си пада по " грубите неща в леглото ".

Поводът за настоящото й самопризнание бе провокативен въпрос по време на диалог на Златка с почитателите й в Инстаграм - дали Карен, с който минаха тази година под венчилото, в действителност упражнява принуждение над нея.

А повода за него евентуално са спекулациите, че някогашният тенесист е протегнал ръка на едрогърдата русокоска по време на втория им меден месец в Тайланд. Те бяха предизвикани от фрагменти в нета, на които се вижда по какъв начин Карен замахва заплашително към Златка, до момента в който двамата са на масаж. Само че още тогава се подразбра, че най-вероятно всичко е на подбив.

В същия дух отвръща очевидно Златка и на провокативния въпрос. " Вие съществено ли четете още какво написа... майкооо. Да, правилно е. Ние сме садо-мазо двойка ", изцепи се Златка. Дали обаче в действителност не споделя истината?!



 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР