Плеймейтката Нора Недкова е първият участник, който напусна Къщата на

...
Плеймейтката Нора Недкова е първият участник, който напусна Къщата на
Коментари Харесай

Бащата на Нора Недкова я изкара от ВИП Брадър

Плеймейтката Нора Недкова е първият участник, който напусна Къщата на "ВИП Брадър " този сезон. Изгонването й преди броени минути обаче не е инцидентно, издадоха източници на HotNews. Блондито, което се съпоставя по визия с Дженифър Лопес, е измежду най-остро коментираните персони в риалитито тази година, само че не това докара до напускането на шоуто, а друга причина.

Негативният имидж, който президентката на Норландия си завоюва за негативно малко време, накара татко й Николай Недков на часа да откри метод да я изведе от Къщата в Нови хан. Шефът на "Златни пясъци " АД бил безапелационен, че този позор няма по какъв начин да продължава в народен ефир и да уронва репутацията му в обществото. Затова направил всичко допустимо да я в профил от "ВИП Брадър ". "Човекът се е хванал за главата от изцепките на щерка му. Нямаше по какъв начин да я остави да го излага още повече ", разясняват хора от обкръжението на предприемача. Недков извънредно се срамувал от изцепките на щерка си и макар, че от години я е оставил на режим без надзор, с днешна дата му се ревяло от резила, който спретнала в предаването на Нова телевизия.

Киро Скалата първи стартирал Нора

Недкова отпадна от играта на номинации със скандалният гримьор Валентин Кулагин, който беше и най-големия й зложелател в Къщата. Рапърката Диона пък бе първата служебно номинирана, поради неспазване на разпоредбите за живот в риалитито. Застрашени от изпъждане станаха и готвачката Божана, екс-любовника на Мария Илиева - рапъра Атанас Колев и поета-певец Константин Трендафилов, прочут още и като Папи Ханс.

"Съжалявам, че не можах да покажа малко повече от себе си ", съобщи плеймейтката Недкова пред Ники Кънчев. Тя имаше привилегията да даде имунитет на един от останалите съквартиранти за идващите елиминации. Тази чест получи Ваня Костова. "Тя е единственият заслужен участник в тази игра - тя беше закрилница, майка и ментор ", посочи русокоската.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР